Journalistieke fotograaf en trouwfotograaf

Foto's vormen een tastbare herinnering. Van jullie trouwdag, jullie liefde of van jullie gezinsleven. Ze laten zien wie je bent, leggen de relaties tussen mensen vast en júist die kenmerken en eigenschappen die een persoon maken tot wie hij is. Of ze geven je bedrijf een gezicht en laten zien waar jij als ondernemer voor staat.

Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen: hun emoties, interactie tussen elkaar en familiebanden en vriendschappen vangen op beeld. Je zult niet eens merken dat ik ondertussen als een bezetene klik met mijn fototoestel. Je krijgt altijd foto's vol beleving en emotie, zonder dat je bewust bezig bent met poseren. Zo kun je volop genieten van het moment en vormen de (trouw)foto's een warme en tastbare herinnering aan deze momenten.

trouwfotograaf-melanie-mulder.jpg
familie-fotograaf-melanie-mulder.jpg
portret-fotograaf-melanie-mulder_edited.

Wat zeggen klanten over Melanie Mulder Fotografie?

Bianca Pronk-Kamlah

Melanie heeft geweldige foto's gemaakt op onze bruiloft! Ze mengt zich makkelijk tussen de gasten en is leuk aanwezig. Ze denkt mee om leuke (groeps)foto's te maken. Kortom, een aanrader! We hebben hele mooie foto's die ons herinneren aan onze dag.

Melanie weet mensen mooi en echt vast te leggen op haar manier! Super mooi!

Esther Kinds

Portfolio trouwfotografie & fotoshoots

Melanie Mulder Fotografie

Benieuwd naar wat ik als fotograaf voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter en je ontvangt spoedig een reactie!

Bedankt voor je bericht!