top of page
tarieven

PORTFOLIO

INFORMATIE | TARIEVEN

JULLIE BIJZONDERE DAG VERDIEND HET OM OP Z'N MOOIST TE WORDEN VASTGELEGD.

Hoera, jullie gaan de liefde vieren! Jullie bruiloft wordt er vast en zeker één voor in de boeken. Een dag vol waardevolle momenten. Die fijne momenten, klein en groot, zijn er om herinnerd te worden. Een foto maakt zo'n herinnering tastbaar en dat is precies waarom ik zoveel van het fotograferen van bruiloften houd.

Het gaat bij mij vooral om de echte momenten, die ik tegelijkertijd wil vastleggen in het mooiste licht. Tijdens jullie bruiloft ga ik op zoek naar de emoties, de fijne details en situaties die spontaan ontstaan. Ik observeer graag, maar blend mij ook makkelijk tussen jullie geweldige (dag)gasten.

Verder houd ik enorm van eigenzinnige bruidsparen. Bruiloften die verre van standaard zijn en daardoor heel persoonlijk worden. Onthoud dat het jullie feestje is, en het dus niet Pinterest-perfect hoeft te zijn. Ik ben zo benieuwd naar jullie liefdesverhaal en hoe jullie dat gaan vieren. Hopelijk mag ik er een deel van uitmaken!

TARIEVEN 

STANDAARD | €1599,-

Inclusief:

- 6 uur fotografie

- kennismakingsgesprek

- minimaal 200 bewerkte bestanden in een online galerij

- luxe trouwalbum 15x15 cm

- reiskosten binnen 30 km

LUXE | €2100,-

Inclusief:

- 8 uur fotografie

- kennismakingsgesprek

- minimaal 300 bewerkte bestanden in een online galerij

- luxe trouwalbum 15x15 cm

- reiskosten binnen 30 km

DELUXE | €2500,-

Inclusief:

- 10 uur fotografie

- kennismakingsgesprek

- minimaal 350 bewerkte bestanden in een online galerij

- luxe trouwalbum 15x15 cm

- reiskosten binnen 30 km

ULTRA LUXE | €2999,-

Inclusief:

- 12 uur fotografie

- kennismakingsgesprek

- minimaal 500 bewerkte bestanden in een online galerij

- luxe trouwalbum 15x15cm

- reiskosten binnen 30 km

DESTINATION WEDDING | prijs op aanvraag

Mijn hart maakt een salto als ik gevraagd word voor een bruiloft in het buitenland! Gaan jullie trouwen in het buitenland, dan kom ik graag in contact met jullie om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn. Aangezien ik graag mijn portfolio uit wil breiden met buitenlandse bruiloften, bied ik mijn fotografie hiervoor momenteel scherp geprijsd aan.

      Melanie heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Het zijn fantastische foto's geworden waardoor we nog heerlijk van ons huwelijk kunnen nagenieten. Ze is heel enthousiast en spontaan, dat levert mooie foto's op. Absolute aanrader!

Anne Keurentjes

TARIEVEN TROUWALBUM

25x25 cm - 30x20cm | €495,-

30x30 cm - 35x25cm | €575,-

35x35 cm - 40x30cm | €649,-

Inclusief:

- 15 layflat spreads

- een kaft naar keuze

- professionele vormgeving

- één mogelijkheid om correcties door te geven

- bewaarbox

Extra opties:

- extra spread | €20,-

- (folie) embossing op kaft | €120,-

- laser graveren op kaft | €80,-

- borduursel op kaft | €70,-

     Wij zijn heel blij dat Melanie onze dag heeft vastgelegd! Naast dat het een super vrolijke en lieve meid is, maakt ze echt prachtige foto’s. Communicatie verliep heel soepel en je kan haar alles vragen. Voorafgaand denkt ze heel erg mee met o.a. locaties. Op de dag zelf is het ook gezellig om haar erbij te hebben en heb je in de tussentijd niet eens door dat ze foto’s maakt. Ondanks dat ik en mijn man helemaal niet zo fan zijn van poseren, helpt Melanie toch om je relaxed te laten voelen op dat moment. De foto’s en de nabewerking vonden we prachtig! We hebben haar ook gevraagd het album te maken en zijn daar ook heel erg blij mee. Heeft ze haar eigen twist aangegeven en goed rekening gehouden met onze voorkeuren. Al met al dus dikke aanrader!!

Roxan de Vries

bottom of page